Öncelikle derin bir tencere içerisine süt, toz şeker ve irmiği ekleyip iyice karıştırıyoruz. Karıştırma işlemine tencereyi ocağa alarak devam ediyoruz ve yavaş yavaş karıştırarak irmiği pişiriyoruz. İrmiklerin pişip tatlının kıvam alması ile ocağı kapatarak içine Hindistan cevizi ve bir yemek kaşığı tereyağını ekleyip iyice karıştırıyoruz. Ardından tatlıyı dökeceğimiz kabı su ile yıkıyoruz ve silkeleyerek fazla suyunu atıyoruz. Hazırladığımız tatlıyı çok beklemeden kabın içine döküp her tarafına eşit bir şekilde yayıyoruz.
Son olarak tatlıyı buz dolabına kaldırıp birkaç saat dinlenmeye bırakıyoruz. Tatlıyı koyduğumuz kabın su ile ıslatılmış olması tatlının sunumu sırasında bulunduğu kabın içinden kolaylık ile çıkmasını sağlayacaktır. Dinlenen tatlıları ters çevirerek kabından çıkarıyoruz ve üzerini kakao veya tarçın ile süsleyerek soğuk bir şekilde servis ediyoruz.
Afiyet olsun.