Derin bir kaba önce peyniri, yumurtayı, sıvı yağı, kabartma tozunu koyup karıştırıyoruz.
Sonra yavaş yavaş unuda ekleyip hamuru yoğurmaya başlıyoruz. Hamur ele yapışmayacak kıvama gelinceye kadar yoğuruyoruz. Bir kâseye sıvı yağ koyuyoruz. Ellerimizi yağlıyoruz ve hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıyoruz. Yuvarlak şekil veriyoruz. Önceden yağladığımız fırın tepsisine diziyoruz. Önceden ısıttığımız 200 derecelik fırında üzerleri iyice kızarana kadar pişiriyoruz. Tatlımız pişene kadar şerbetini hazırlıyoruz. Bir tencereye şekeri ve suyu koyup koyulaşana kadar kaynatıyoruz. Kaynayan şerbeti ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz. Pişen tatlımızı fırından çıkarıyoruz ve soğuyan şerbetin içine atıyoruz. Tatlılar şerbetini çekene kadar bekliyoruz. Şerbetini çeken tatlıları tencereden çıkarıp servis tabağına alıyoruz. Üzerlerini Hindistan cevizi ile süsleyip servis yapıyoruz.