Hazır alınan kedi dilimlerini süte batırarak ıslatılır. Konulacak olan fırın tepsisine dizilir. Kedi dilimleri hazır hale geldikten sonra derin bir tencereye süt, nişasta, un, vanilya konulur ve krema kıvamında karıştırılarak pişirilir. Krema kıvamı olması için sürekli karıştırılması gerek. Tepsiye düzülen kedi dilimlerin üzerine yapılan krema dökülür ve yavaş yavaş konulur ki krema pastanın her yerine yayılabilsin. Daha sonra pastanın kreması yapılır.
Başka bir tencereye krema malzemelerin hepsi konulur ve pişirilir. Krema kıvamını aldıktan sonra ocağın altı kapatılır ve soğuması için soğuk bir ortama konulur. Kalan kedi dilimleri süt ile ıslanıp üzerine kapatılır. Daha sonra kreması dökülür ve her tarafına yayılır. En son olarak buzdolabına konulur ve 3-4 saat bekletilerek ondan sonra istenilen şekilde dilimlenerek servis edilir.
Afiyet Olsun.