Bir su bardağı şeker tavada eritilerek karamelleştirilir. Sonra kek kalıbının içerisine eklenir. Başka bir kapta yarım litre süt dört yumurta ve bir su bardağı şeker iyice çırpılır. Çırpma sırasında üzerinde köpüklenmeler olabilir. Bu köpükler alınır ve bu karışımda kek kalıbına dökülür. Son olarak kek kısmı hazırlanmaya başlanır. Keki için yumurta ve şeker iyice çırpılır. Ardından sıvı yağ ve süt eklenerek çırpılmaya devam edilir.
Son olarak un ve kabartma tozu eklenir ve karıştırılıp kek kalıbına eklenir. Çok karışık görülebilir fakat pişerken her biri ayrı bir katmam şeklinde olacaktır. Pişirirken bir fırın tepsisinin içi su ile doldurulur. Üzerine kek kalıbı yerleştirilir ve o şekilde fırına verilir. Yüz elli derece fırında bir saat pişirilir. Fırından çıkınca bir müddet dinlendirilir. Ardından kalıptan servis tabağına alınır ve dilimlenerek servis edilir.