İlk olarak derin bir kaba pasta malzemelerin hepsi konulur ve koyu bir kıvama gelene kadar karıştırılır. Hazır hale geldikten sonra önceden yağlanmış fırın tepsisine konulur. Daha sonra 180 derecelik fırında pişirilmesi için konulur. Üzeri kızarana kadar pişirilir. Bir yandan pişerken diğer yandan kreması yapılmaya başlanır. Kreması için derin bir tencereye krema malzemelerin hepsi konulur ve kısık ateşte kaynayana kadar karıştırılır.
Hazır hale gelen krema soğuması için soğuk bir ortama konulur. Krema soğurken diğer yandan çikolata sosu yapılır. Çikolata sosu da hazır hale geldiği zaman soğuması için bekletilir. Daha sonra kek ortadan ikiye bölünür ve ortasına krema dökülür. Kekin diğer tarafını üzerine kapatarak her tarafına sürülecek şekilde çikolata sosu sürülür. Üzerine isteğe göre çikolata parçacıkları veya Hindistan cevizi ile süslenerek servis edilebilir. Üzeri de süslendikten sonra soğuması için buzdolabına konulur ve sonra isteğe göre kesilir ve servis edilir.
Afiyet olsun.