{ "title": "Eti Burçak Tatlısı", "image": "https://www.tatlitarifi.gen.tr/images/eti-burcak-tatlisi.jpg", "date": "19.01.2024 22:26:03", "author": "Ahmet BOZBIYIK", "article": [ { "article": "Eti burçak tatlısı, Evinize Aniden gelen bir misafire yapabileceğiniz ya da canını bir tatlı çeşidi istediğinde çabucak yapabileceğiniz ekonomik ve zahmetsiz olan bu tatlıyı mutlaka denemelisiniz, normal bisküvi yerine bıçak bisküvileri tercih edilerek yapılan tatlılar dahada lezzetli oluyor bu tatlı tarifini isterseniz puding ile isterseniz kendiniz yapabileceğiniz bir krema ya da krem şanti ile kolayca yapabilirsiniz hiç zamanınızı almayacak bu tatlı küçükten büyüğe herkes tarafından çok sevilecek. Ayrıca besin değeri yüksek olduğu için çocuklarınızla gönül rahatlığı ile yedirebilirsiniz.

Eti burçak tatlısı malzemeler
Üzeri için
Eti burçak tatlısı tarifi nasıl yapılır?

Öncelikle derin bir tencereye alın ve içerisine bir buçuk kilo sütü ve bir paket kakaolu puding topaklanmaması için sürekli karıştırarak pişirin puding kaynamaya başladıktan sonra iki üç dakika daha kaynatıp altını kapatın. Kare bir borcam alarak içerisine Eti Burçak bisküvilerini yan yana dizin ve üzerine pişirdiğiniz kakaolu puding eşit miktarda yayın ve robotta çekmiş olduğunuz cevizleri serpelim Aynı işlemi bisküviler bitene kadar tekrar edin bisküvilerin son kata bittikten sonra üzerine kalan pudingi bisküviler görünmeyecek şekilde sürün son olarak Eti Burçak tatlısının üzerine Hindistan cevizi ve Damla çikolatalarını serperek buzdolabında 23 saat bekletip kare şeklinde dilimleyip soğuk olarak servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun.
" } ] }